Gunoiul transformat în energie

22 aprilie 2013

Gunoiul ar putea fi transformat în energie, iar mecanismul, costurile şi toate informaţiile necesare le-au putut afla aleşii locali din Ţara Făgăraşului, care au luat parte sâmbătă,20 aprilie, la un simpozion defăşurat în comuna Ucea. Costurile unei astfel de instalaţii vor fi recuperate în mai puţin de patru ani, i-au asigurat experţii prezenţi la acest eveniment.

Energia verde va fi viitorul, iar în acest sens materialele care pot fi reutilizate vor fi la mare căutare. Sâmbătă, la Primăria comunei Ucea a avut loc un simpozion, în care au fost prezentate beneficiile utilizării energiei verzi.

Instalaţia prezentată transforma resturile din gospodărie începând de la paie, rumeguş şi până la gunoiul din fermele de păsări în energie şi căldură. O astfel de instalaţie ar rezolva problema depozitării şi transportului gunoiului menajer de pe raza localităţilor din Ţara Făgăraşului.

De asemenea, tot în cadrul simpozionul au fost prezentate produse care izolează locuinţele. Este vorba de produse realizate din materiale bio.

http://www.bzf.ro

Acest articol a fost publicat în 2013. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s